A zeneterápiás képzés költsége: 37.500.- Ft

Fizetési ütemezés:

Előleg: 
17.500.- Ft, melynek átutalását a jelentkezés után általunk kiállított díjbekérő megérkezését követő 10 napon belül kérjük, a részvételt pedig a jóváírást követően igazoljuk vissza.

Fennmaradó összeg:
20.000.- Ft, melynek az adott képzés első napjáig szükséges megérkeznie a Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány számlájára.

Lehetőség van a kifizetés megosztására a munkáltató és a résztvevő között, a számlákat is ennek megfelelően állítjuk ki.

A következő képzési csoport 2017 őszén indul, pontos időpontokkal tavasszal jelentkezünk. Érdeklődését már most kifejezheti, kérjük, lépjen kapcsolatba képzésszervezőnkkel.

Számlaszámunk:

CIB Bank 10701094-44554804-51100005

Kedvezmények:

+1 FŐ = -5%

Minden Ön által szervezett képzési résztvevő esetén az Ön és a magával hozott résztvevő tanfolyamdíjából is 5-5% kedvezményt adunk. Hozza el minél több ismerősét, kollégáját magával!

+2 FŐ = -8%

Minden Ön által szervezett 2 fő képzési résztvevő esetében mindannyiuk tanfolyamdíjából 8% kedvezményt adunk. Érdemes hát meginvitálni az ismerősöket, kollégákat is!

Törzshallgató

Volt hallgatóink számára 5% kedvezményt adunk. A kedvezmény érvényesítéséhez, kérjük, adja meg az eddigi képzés(ek) címét és időpontját a jelentkezési lap megjegyzés rovatában.

Csoportos jelentkezés az országban és határon túlról:

Csoportos jelentkezés (minimum 20, maximum 25 fő) esetén képzéseinket elindítjuk igény szerinti helyszínen Budapesten vagy az ország bármely pontján és határon túli területeken is előre egyeztetett időpontban. Minderről egyedi árajánlatot adunk, kérjük, további információért keresse közvetlenül képzésszervezőnket.

Lemondási feltételek:

A képzés kezdőnapja előtti 1 héten belüli lemondás esetén az összeget nem áll módunkban visszafizetni. A befizetett összeget következő képzéseinkbe beszámítjuk.

Kapcsolat:

Tischler Tamara, képzésszervező
0630/720-0877
tamara.tischler@gondolkodj.hu

Back to Top ↑

Akkreditált képzések