Visszajelzések

Még egyszer nagyon köszönöm Nektek ezt az élménydús és rendkívül hasznos továbbképzést!
– Berni óvónéni
Nagyon köszönöm a pozitív kritikát és szakvéleményt. Jó volt együtt veletek a Drámapedagógia továbbképzésen. Sokat tanultam Tőletek. Jó lenne máskor is találkozni!
– Tünde óvónéni
Hihetetlen vagy! Csak pozitív dolgokat írtál. Igaz, így nagyon jól lehet ösztönözni! Nagyon szépen Köszönöm! További sikeres tanítást kívánok neked! Remélem hamarosan találkozunk!
Timi óvónéni
Sok-sok erőt és szerencsét kívánok Nektek!!!! Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattam veletek! Köszönöm!
– Zsuzsi óvónéni
Köszönök mindent, egy élmény volt veletek játszani!
– Anna óvónéni
Még egyszer köszönöm a rengeteg játékot és mókát!!
– Kriszta óvónéni

Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Nagyon jól éreztem magam és a sok-sok új játékot beépítettem a tematikus tervezetembe. A játékokon itt-ott változtattam hiszen a korcsoport ezt megkívánta, de a gyerekek nagy örömmel játszva tanulnak a drámapedagógia segítségével. Napi szinten követelik a játékokat és ez igazán klassz dolog hiszen így mutatja meg a drámapedagógia működőképességét.Az ehető, ehetetlen témával kapcsolatban: a kezem nem volt megkötve ezért ezt a tevékenységet megvalósítottam a csoportomban, ahol a gyerekek azonnal felismerték a tárgyakat. Sajnos amikor az emberek kirándulni mennek az erdőbe akkor úton-útszélen találkozhatnak eldobott tárgyakkal amiket a természet nem használ és ezért a szemét gyüjtésére szerettem volna felhívni a figyelmüket. A műanyag tárgyak nehezen bomlanak le és a természet nem tudja felhasználni ezért a szemetesben a helye.

Köszönöm szépen a sok jó tanácsot, megfogadom.

Szívesen részt vennék a drámapedagógia találkozón, mert megosztanám mindenkivel a munka során szerzett élményeimet, tapasztalataimat! Sikeres munkát kívánok nektek!
– Rita óvónéni

Türelmedet és a velünk való tartalmas, hatalmas, segítő anyag átadását köszönöm szépen.
– Annamari óvónéni

Köszönöm a visszajelzést, szívet melengető volt. Gondoltam, hogy sokan írnak majd Alma projektet, már csak azért is mert a képzésen is két csoport választotta.Mi Ősszel mindig gyümölcsözünk a hagyományaink miatt és most ráadásul a beszoktatás mellett ez elég hálás téma, mivel általában az alma az egyetlen gyümölcs amit mindenki megeszik. Ezt mindig igyekszünk kihasználni és nagy szerencsénkre még az ismerkedős családi délutánunkat is “almáskertben” (szőlő is volt meg veteményes kert is) tarthattuk az egyik család meghívására és ez pesti viszonylatban nagy szó és élmény. Ezért is sikerülhetett ilyen jól megvalósítani a tervezeteket. Véleményem szerint a drámás játékokhoz még kicsik vagyunk, de ennek ellenére vannak sikerélményeink Az almacsőszös játékot sokszor kérik, hogy játsszuk. A gyümölcskosaras székfoglalós még nem megy olyan jól, de alakulunk.

Nagyon köszönjük az egész képzést hatalmas élmény volt, még ma is mosolygok egy-egy emlékképen. Feltöltött Bennünket!!!

Nagyon örülök, hogy megismerhettelek, egy kalappal a minősítéshez, bár kétségem nincs, hogy jól fog sikerülni!!!

Hasonlóan jó csapatot kívánok a további képzésekhez!!!

Csodaszép Őszi pihenésekkel fűszerezett napokat kívánok!
– Marcsi óvóvnéni

A továbbképzés anyagát használom, a gyerekek és én is élvezzük a közös játékot. Sőt! A decemberi bemutató foglalkozásom drámajáték lesz advent témakörben feldolgozva. A kollégáknak ma bemutatót tartottunk Erikával, ami nagyon jól sikerült. Reméljük néhány kollégát sikerült motiválnunk és jelentkeznek a következő továbbképzésre:)
– Timi óvónéni
Köszönöm szépen a képzést Nektek, sok hasznos tapasztalattal gazdagodtam. Megtanultam merni! :)
– Csilla óvónéni
Lenyűgöző az előadók személyisége, a sok új játék és ötlet.
A legjobban a drámajátékok sokszínűsége tetszett.
Fantasztikus hogy minden megfogalmazható témát – mint például a biztonság – játékba lehet ágyazni. Érdemes lenne a jövőben megosztani egymással ezeket a tapasztalatokat.
Köszönöm, hogy rengeteg új, dinamikus és lendületes hangvételű játékot ismerhettem meg.
Mindig nagyon jó új közösségeket, kollégákat megismerni, és megosztani velük a tapasztalataimat.
Megtanultam, hogy a játékosság, mozgalmasság és változatosság mellett a kevesebb néha több!
A drámapedagógiai játékok során tapasztaltuk a trénerek magas szintű felkészültségét. Köszönöm ezt a sokszínű, változatos és élményekkel teli képzést.

Megható visszajelzés egy képzésünket elvégzett pedagógus részvevőtől:

http://gondolkodjegeszsegesen.hu/archive/dramapedagogiai-sikerek-kepzesunk-utan/

Back to Top ↑

Akkreditált képzések