ZöldMód: a környezettudatos portál

Szépen lassan itthon is egyre többen döbbennek rá, mennyire fontos környezetünk megóvása jövőnk érdekében. Egyre elterjedtebb a környezettudatos életmód, a legtöbb helyen biztosítva van a szelektív hulladékgyűjtés, egyre inkább szerepet kapnak a környezetkímélő megoldások mindennapi életünkben és egyre fontosabb szerepet kap az élhető zöldkörnyezet is.

Természetünk megóvásához azonban elengedhetetlenül szükséges ismernünk annak módjait. Fontos tudnunk, hogy mennyi mindent tehetünk életterünk érdekében, hogy az utókor számára is egy élhető környezet maradhasson fent.
A ZöldMód környezetvédelmi közösségi portál a lehető leghasznosabb online felület a környezettudatos és a környezettudatossá válni kívánó emberek számára. Nem csak takarékossági tippeket kapnak itt az olvasók, de megismerhetik a bevált környezetbarát termékeket, technológiákat, továbbá olyan ötleteket, melyek segítségével könnyebben óvhatják környezetüket nap, mint nap. Az oldal közösségi funkcióinak köszönhetően pedig megismerhetjük egymást, véleményeket cserélhetünk és akár saját tippjeiket is megoszthatjuk egymással. A folyamatosan bővülő exkluzív funkcióknak köszönhetően pedig próbára tehetik tudásunkat, új ismeretekkel gyarapodhatunk, illetve saját személyre szabott profilunkban az egyéni érdeklődési köreink alapján alakíthatják ki a tartalmat. A portál célja, egy olyan online környezettudatos közösség kovácsolása, akik – az oldal funkcióinak is köszönhetően – néhány egyszerű lépésben, a téma fontosságát megismerve, pozitív irányba képesek változtatni környezetüket a fenntarthatóság érdekében, példát statuálva ezzel a kevésbé környezettudatos embertársaiknak.

Tags: ,


Fel a tetejére ↑

Közelgő események / programok

Naptár megtekintése