Márciusi pályázat – Frissen várjuk a tavaszt!

Frissen várjuk a tavaszt! címmel rajz és fotópályázatot hirdetünk meg  óvodás csoportok, és szüleik részére.

A tavaszi pályázat megálmodói a Gondolkodj Egészségesen Program és a a Napsugár Életház csapata.

A tavasz első lehellete már megérintette arcunkat, feledtetve velünk a meglehetősen változékony telet. Reggelente, a  friss napsütésben könnyedebben kezdődik a napunk,  mi is érezzük a természet megújulását, újjászületését, energikusabbá válunk.

Kíváncsiak vagyunk, hogyan érzékelik a természet változását a gyermekek, mit tesznek az oviban? Mit tesznek a tavaszi testi-lelki megtisztulás érdekében a családok?

A pályázat témája: Frissen várjuk a tavaszt!

A pályázat ideje: 2012. március 5 – március 31.

Beérkezési határidő: 2012. március 31.

Eredményhirdetés: 2012. április 9.

Kategóriák:

Rajzpályázat:

–          A rajzpályázaton egy óvodás csoportból egy közös alkotást kérünk, vagy   egy szülő- gyerek közös alkotást.Technika: szabadon választott. Méret: A3

Fotópályázat:

–          Fotómontázs:  minimum 5 cselekvést ábrázoló képet kérünk (séta a természetben, zöldséglevek készítése, stb…)

A pályázatokat az alábbi címre várjuk: Gondolkodj Egészségesen! Program,  1365 Budapest, Pf. 731.

A legjobb rajzokat, képeket bemutatjuk honlapunkon, facebook oldalunkon. Kategóriánként egy nyertest választunk. A zsűriben a Napsugár Életház és a GE! Program munkatársai vesznek részt.

Nyeremény:

–          Házhoz jön az egészség – Életmódtanácsadással egybekötött teázás és harangmasszázs a nyertes óvodájában szülők, óvodapedagógusok és gyerekek részére.

„Mit értünk egészséges életmód alatt?”, „A család, édesanya és nevelők eklatáns szerepe a gyerekek egészséges testi, lelki és szellemi fejlődésében”, „Család és Óvoda karöltve az egészségtudatosságért”. Tények, tapasztalatok, tanácsok és tévhitek… Kerekasztal beszélgetés a Napsugár Életház orvos, életmód szakértőjével, Dr. Borbényi Erikával. Varázsteázás, természetes növények és gyümölcsökkel.

A beszélgetést – a Napsugár Életház jógaoktatója – Hegedűs Zsuzsanna, egzotikus, csakra-harangokkal történő frissítő-lazító csilingelése, harangmasszázsa zárja. A különleges harangmasszázs intenzív ellazulást nyújt, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

A nyereményeket a Napsugár Életház szakemberei biztosítják. Programunk két munkatársa már testileg-lelkileg megújult a Napsugár Életházban. Bácskai Márti megosztja Önökkel élményeit, tapasztalatait.


Fel a tetejére ↑

Közelgő események / programok

Naptár megtekintése