Januári Sió nyereményjáték

A januári Sió nyereményjáték  nyertes óvodái:

Püspökladány-Árpád óvoda

Budapest XI. ker. Pajkos Óvoda

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Ebben a hónapban a szülők nyerhetnek gyermekük óvodájának 500 liter Sió gyümölcslevet a Gondolkodj Egészségesen! Program pályázatával! Az Egészségzsákban található Gondolkodj Egészségesen! Kiadvány 38. oldalán található szelvény helyes kitöltésével pályázhatnak. Az első négy kérdésre a válasz a Kiadványban található, az ötödik kérdésre a lentiekben olvasható.  A szelvények visszaküldési határideje: 2011. január 31-e.

Fogadják szeretettel figyelemfelhívó plakátunkat, amit az alábbi oldalról tudnak kinyomtatni: http://gondolkodjegeszsegesen.hu/nyerjen-sio-gyumolcslevet/.

Kérnénk az óvodapedagógusok segítségét, hogy a Gondolkodj Egészségesen! Kiadványban szereplő, szülők által kitöltött szelvényeket legyenek kedvesek összegyűjteni és egy borítékban visszaküldeni címünkre! LifeCom kft-Gondolkodj Egészségesen! Program, 1365 Budapest, Pf. 731.

Minden pályázaton a kiosztott zsákok arányában legtöbb helyesen megválaszolt szelvényt visszaküldő 2 óvoda nyer. Holtverseny esetén sorsolással dől el, melyik 2 óvoda lesz a szerencsés nyertes. A nyertes óvodákat értesítjük és a honlapon is olvasható lesz nevük.

A Kiadványunk pályázataival még további 3 alkalommal nyerhetnek a szülők az óvodának!

Márciusban Bonduelle zöldségeket 100.000 Ft értékében, májusban Manó Könyveket 100.000 Ft értékében, szeptemberben pedig kesztyű- és fejbábokat 100.000 Ft értékében!

Forgassa  Ön is szeretettel Kiadványunkat!

Mindenkinek sikeres pályázást kívánunk!


Fel a tetejére ↑

Közelgő események / programok

Naptár megtekintése