Adventi Naptár – játék leírása és szabályok

Adventi Naptár

Az adventi időszakban szeretnénk Önöket az ünnepekre való közös hangolódásra és nem mellesleg játékra invitálni.
A bontogatás izgalma és az ünnepi hangulat nem csak a gyermekek kiváltsága, tartsanak velünk Adventi Naptárunk nyitogatásában. Naptárunk meglepetései természetesen érintik a gyerekeket is, hiszen naptárunkban olyan apróságok nyílnak majd ki napról-napra, melyekkel a közös, érzelmi- és családi hangolódást, készülődést szeretnénk segíteni.  Próbálják ki ünnepi receptjeinket, pár percig időzzenek kölcsönzött üzeneteinken, fontolják meg ötleteinket, olvassák, használják a gyerekeknek szánt apróságokat, és nyerjenek tőlünk hetente egy értékes ajándékcsomagot a karácsonyfa alá.

A legfontosabb célunk a Naptárral mégis az, hogy tudjunk megállni egy-egy percre és figyelmünket befelé, magunkra és a családunkra fordítani. Ne a rohanásról szóljanak ezek a napok, hanem a megállásról, az apró élménypillanatok megéléséről.
Nyitogassák ablakainkat minden nap, időzzenek nálunk és vegyenek részt heti nyereményjátékunkon!

A játék szabályai

A játékban való részvételhez Facebook regisztráció és csatlakozás szükséges.

Ha a Naptár fölött található Facebook ikonra kattintva csatlakoztak a játékhoz, akkor lehetőségük van kinyitni az Adventi Naptár ablakait. Minden nap egy újabb ablak válik kinyithatóvá. Visszamenőleg tudnak nyitogatni, előre nem J

A nyereményeket azon játékosok között sorsoljuk az adott héten MINDEN ABLAKUNKAT kinyitották – erre visszamenőleg is van lehetőség.

A sorsolást számítógépes rendszer végzi majd.

Sok szerencsét, jó bontogatást!

VISSZA AZ ADVENTI NAPTÁRHOZ

A nyereményeket a Csimota Kiadó és a Pirehab biztosítja, köszönjük!

 


Fel a tetejére ↑

Közelgő események / programok

Naptár megtekintése