Gondolkodj Egészségesen nap az eisberg-nél

Az eisberg Hungary folytatva az elmúlt évek törekvéseit a 2012-es évben is komoly hangsúlyt fektetett a gyerekek, a sportolók, családok támogatására.

Ennek keretében indult el a Gondolkodj Egészségesen! Programmal való együttműködés is.

A Programban fontos a gyermekek egészséges táplálkozásának kialakítása, a rendszeres zöldség- és gyümölcsfogyasztás megszerettetése is, így könnyen találtak támogatóra az eisberg Hungary „személyében”. Az októberi Szakmai napon már mint főszponzor vett részt a cég, a résztvevő óvónők nagy érdeklődéssel hallgatták az ügyvezető rövid bemutatóját a cég történetéről, filozófiájáról és természetesen a salátákról. De mennyire más hallgatni egy előadást, mint saját szemünkkel látni egy feldolgozó üzem titokzatos világát! A lelkes érdeklődők erről sem maradtak le!

Az eisberg december 14-re üzemlátogatásra invitálta meg az érdeklődő óvónőket.

A gyáli központban Gazsi Zoltán ügyvezető és Dr. Rákóczi János kereskedelmi igazgató fogadta a közel 40 óvónőt. Előadásuk során bevezették őket a saláták világába a termőföldektől kezdve a minőségbiztosítási eljárásokon keresztül, egészen az üzletekbe kerülésig. Bemutatták az eisberg társadalmi felelősségvállalásával kapcsolatos megmozdulásait is, kórházak támogatását, az általános iskolai saláta programot, a sportoló gyerekek és szakácstanulók szponzorálását is.

Ezután együtt folytatták a programot a feldolgozóüzemben, ahova csak védőruhában, alapos fertőtlenítést követően léphettek be.

A látogatás során a sokféle, változatosan összeállított salátakeverékek feldolgozási folyamatát nézhették meg, működés közben láthatták az üzemben dolgozók munkáját segítő legkorszerűbb gépeket. Az optikai osztályozó – melynek segítségével a legkisebb idegen anyag is eltávolítható a salátalevelek közül -, és a pezsgőfürdőhöz hasonlító mosórendszer mindenkit meggyőzött arról, hogy a saláták valóban megtisztulnak minden szennyeződéstől. A folyamatok végén a tiszta, vízcseppmentes saláta a számítógép által vezérelt, profi csomagológépek segítségével kerül a zacskókba, hogy mielőbb frissen, ropogósan a vásárlók asztalára kerüljön.

Reméljük, hogy a Gondolkodj Egészségesen! Program gyáli látogatásán minden kedves vendég meggyőződhetett arról, hogy az eisbergnél valóban fontos a minőség, így megbízható partner a gyermekek egészséges étkeztetésének támogatásában is.

Köszönjük a látogatást!


Fel a tetejére ↑

Közelgő események / programok

Naptár megtekintése