GE! Nap – 2012.11.30.

Programunk minden év novemberében megtartja az országos Gondolkodj Egészségesen! Napot, melyen 1300 óvoda tart velünk: az általunk erre a napra javasolt forgatókönyv segítségével az összes óvodában egyszerre zajlik ez a nap a testi-lelki egészség jegyében. Budapesten egy sajtóeseménnyel egybekötött rendezvénnyel telik a délelőtt, az év témáját feldolgozva, amely 2010-ben a mese és a mese fontossága volt, 2011-ben pedig a mesélés és a zenélés összekapcsolási lehetőségeivel játszottunk. Idén az összefogás, a jótékony segítés áll a fókuszunkban – a mese és a bábozás segítségével.

Ge Nap 2011

A GE! Napra ajánlunk az óvodáknak egy forgatókönyvet: mesével, játékkal, dalokkal és sok-sok nevetéssel. A nap végén pedig arra kérjük az óvodákat, adják át a kiszállított EgészségZsákjainkat a kiscsoportos óvodások családjának. Így válik kerekké az Egészségnap és így jut el 55.000 családba üzenetünk.

A hetedik országos Gondolkodj Egészségesen! Napot ebben az évben november 30-án tartjuk. Idén egy különleges dologra készülünk: ugyanabban az időben, 2012.november 30-án reggel  10 órakor,  ugyanaz a mese hangzik majd el 1300 óvodában. Ezzel a mese-rekordkísérlettel szeretnénk kézzelfoghatóvá tenni, hogy kicsik és nagyok összefogásának hatalmas ereje van, ahogy a GE! közösség is nagyon erős. Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire fontos az együtt töltött idő a gyermekkel, ahol a mesélő és a hallgató csak egymásra figyel, ezért a mottónk:  „Figyelek rád és mesélek”.

Érdeklődő óvodák számára részletes tudnivalók, a megajánlott forgatókönyvünk és a mese elérhető:
KATTINTSON IDE!


Fel a tetejére ↑

Közelgő események / programok

Naptár megtekintése