Akkreditált drámapedagógiai továbbképzés pedagógusok számára

A GE! Program akkreditált drámapedagógiai továbbképzését jó szívvel ajánljuk elsősorban az óvodapedagógusok és az óvodás korosztállyal foglalkozó más képzettségű pedagógusok figyelmébe. Programunk hiánypótló és egyedi, ezért rendkívüli jelentőséggel bír országos viszonylatban is. Kimondottan az óvodákra fókuszál, az óvodás korú gyermekek játékkal történő személyiségfejlesztését tűzte ki célul.

Drámapedagógiai képzésünkkel egy olyan rendkívül gazdag eszköztárat szeretnénk átadni az óvodás korú gyermekekkel foglalkozó pedagógusoknak, amelyből saját óvodájuk jellegzetességeinek megfelelően, gyermekcsoportjaik összetételének ismeretében bátran, szabad szellemben válogathatnak a legszebb, legnemesebb cél: a gyermek személyiségfejlesztése érdekében!

„Csak egy útravalóval tudok szolgálni. Ez a szeretet vállalása. A szeretet olyan kulcs, amelyik biztos módon nyitja a különböző zárakat. Ha ez a kulcs megvan, vagy nem vesztették el, akkor sikeres és eredményes lesz a pedagógus munkája.”
(Bácskai Mihály, drámapedagógus)

A továbbképzési program megnevezése: Drámajáték-vezetés projektszemlélettel az óvodai egészségnevelésben

Összóraszám: 60 óra, amely 6 képzési napból áll, általában pénteken 9:00-20:00-ig, szombaton 8:00-19:00-ig, vasárnap 08:00-13:00 óráig

Képzések helye, ideje:

2017. tavaszán nem indul, csak ősszel. Részletek hamarosan.

A képzés alapítási engedélyének száma: 82/85/2012

A képzés nyilvántartási száma: A/7110/2012

A képzés vezetői:
Szurmik Zoltán, drámapedagógus
Fabóné Nagy Andrea, óvodapedagógus és szakvezető mentor

A képzés szakmai védnöke:

Dr. Bakonyi Anna, pedagógiai szakértő

Felnőttképzési szerződés minta

További információért, kérjük, keresse:

Illyés Eszter, képzésszervező
0630/448-0045

illyes.eszter@gondolkodj.hu

Back to Top ↑

Akkreditált képzések