Családi nyaralás

Nyaralás előtt mindig kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen.

Az időjárás, a szállás, az utazás, hogy senki ne legyen beteg és persze, hogy semmi ne maradjon otthon. Rutinosnak számítunk már, mint gyerekekkel nyaralók és tudjuk, hogy nagyjából mi kell ahhoz, hogy ne csak a gyerekek, hanem mi is jól érezzük magunkat és valóban pihentető legyen a nyaralás.

Először is, kell a jó idő, ami nem feltétlenül a 30 fok (mert azt Gábor nem bírja), de legalább ne essen folyamatosan az eső. Ha valóban mi is pihenni akarunk, akkor legyen egy homokos part, ahol a lányok egész nap homokoznak, várat építenek és biztonságosan be tudnak menni a vízbe, hogy lehűtsék magukat. Szerencsére  Jázmin  és Emi folyamatosan csacsog játék közben, ami azért jó, mert csukott szemmel is tudjuk követni az eseményeket, miközben elnyúlunk a parton egy törölközőn.

Mindig viszünk magunkkal néhány színes ceruzát, egy-két kis füzetet, vagy foglalkoztatót, egy pakli kártyát és utazós játékot, ha már unják a lányok a homokozást, vagy nem olyan jó az idő. Ezen kívül, egy mini hűtőtáskába mindig teszek be vizet és bedobok pár csomag kekszet, ropit vagy pisztáciát, az éhen halás ellen. Az idén már picit „változatosabb” lett a parti program a korábbi évekhez képest, ugyanis Jázi hoz magával könyvet, olvas és napozik is, hogy „csoki” legyen.

A humorérzéke viszont a régi. Kitalálta, hogy kavicsot szór a hátára, úgy napozik és akkor mogyorós csoki lesz!

Tags: , ,


Fel a tetejére ↑

Közelgő események / programok

Naptár megtekintése